یکی از چالشهای عایقسازی رطوبتی در پروژه ها ، عایقسازی کنج ها و زاویه ها می باشد. عایقسازی در این قسمت ها از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا وجود هرگونه ایراد در این نقاط حساس موجب نشت سریع رطوبت شده و رفع ایراد در این قسمت ها بسیار سخت و پر هزینه است.
در اين مقاله سعی داریم انواع عايق هاي رطوبتي موجود در ايران از نظر معايب و محاسن بررسي و مقايسه و در آخر جمع بندي نماییم.
طی چند سال گذشته صنعت ساختمان به سمت سبک سازی پیش رفته و تمامی سازندگان و تولید کنندگان در تلاش هستند از مواد و محصولاتی استفاده کنند که وزن کمتر و سهولت اجرایی بیشتری نسبت به مصالح و شیوه های قدیمی ساخت و ساز داشته باشند و دلیل این امر مقاومت بیشتر در برابر زلزله و صرفه جویی در مصرف انرژی در زمان ساخت و پس از بهره برداری است .
هوا بندی و در عین حال دفع رطوبت موضوع بسیار مهمی است در صورتی که بخواهید در خانه ای سالم زندگی کنید و در عین حال هزینه گرمایشی کمتری با از دست دادن دما بپردازید استفاده از عایق های بخاربند آرتفلکس ۱۱۰ و ۱۴۰ الزامی است .
بلوکهای ACC بلوک بتنی اتوکالو هوادار هستند. این بلوکها طی انجام واکنشی بین آلومینیوم، آهک، سیمان و خاکستر بادی تولید می شوند. در طول این فرآیند، گاز هیدروژنی که خارج میشود،میلیونها سلول هوای کوچک را ایجاد میکند و در نتیجه بلوک AAC با یک ساختار سلولی قوی شکل میگیرد. این بلوک با فشار بخار بالای عمل آورنده در اتوکلاوها بیشتر تقویت می شود.